Les avingudes dels centres escolars de Montblanc estrenen trams de sentit únic

L'Ajuntament vol millorar la mobilitat a l'entorn de les escoles quan arrenqui el curs escolar

L’Ajuntament de Montblanc ha acabat els treballs per millorar la mobilitat al voltant de les escoles del municipi. Un canvis ja visibles i que passaran la prova de foc quan comenci el curs escolar. 

Concretament, les dues avingudes on hi ha centres escolars s’han reconvertit en vies de sentit únic. A l’avinguda Doctor Folch, on hi ha l’escola Les Muralles, l’institut Martí l’Humà i la llar d’infants municipal, s’ha fet un tram de pujada, entre Muralla Sant Jordi i el carrer Senan. 

Al col·legi Mare de Déu de la Serra, d’altra banda, l’avinguda Nostra Senyora de Montserrat ha estrenat aquest dilluns un tram només de baixada, mentre que per darrere el col·legi, el carrer Palau i Dulcet és de baixada. 

L’objectiu és que la mobilitat de vehicles a les hores punta d’entrada i sortida de les escoles sigui més segura. 

Oriol Pallissó, alcalde de Montblanc i regidor de mobilitat

L’equip de govern assegura que ho ha consensuat amb les AFA, que feia anys que ho reivindicaven. 

A l’entorn de l’escola Les Muralles també han acabat les obres al pàrquing de les Arcades, on s’han ampliat les zones d’aparcament. 

Aquesta és una de les primeres actuacions que contemple el pla de mobilitat, que es va aprovar el 2021 però que encara no s’havien executat accions. Al llarg d’aquesta legislatura, el govern vol implementar més canvis que preveu el pla a tot el municipi.  

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook