Oficina de Turisme Montblanc

Les edicions de Terrània i Clickània d’aquest any ja tenen programa d’activitats

S'aprofita l'afluència de visitants per fer promoció dels principals esdeveniments turístics

L’Oficina de Turisme de Montblanc ja ha fet públic el programa d’activitats de Terrània i Clickània, els dos esdeveniment de tardor que tindran lloc al setembre i a l’octubre respectivament. Els dos programes es van començar a distribuir aprofitant la celebració de la Mostra de Cervesa Artesana celebrada fa dos caps de setmana.

Terrània, el Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc, celebrarà la dissetena edició els dies 27, 28 i 29 de setembre. Fa mesos es va començar a distribuir el cartell i el flyer promocional amb una peça del ceramista Joan Panisello, a qui es dedica l’exposició central del festival «Binomi arbre-home a les Terres de l’Ebre».

La mateixa imatge és la portada del programa del festival. S’estrena disseny i enguany es recupera el format de llibret. En 24 pàgines hi ha la programació de tots els actes del festival, informació sobre les exposicions, les demostracions i els tallers, i referències als ceramistes participants que enguany són 37, provinents de set països.

Dues setmanes més tard, els dies 12, 13, 19 i 20 d’octubre, tindrà lloc la dotzena edició de Clickània, el Festival de clicks de Playmobil de Montblanc. El programa és un desplegable de vuit cossos. El cartell i el programa se centren en les il·lustracions de Xavier Iborra de l’any 2007 per a una exitosa camiseta de l’associació Barjaula, i que es lliga amb una de les novetats del festival: una exposició dedicada al seguici popular de la Festa Major de Montblanc.

El programa té un disseny molt net i clar on destaquen els horaris del festival i les moltes activitats que es faran: exposicions, tallers, concursos i festa al carrer.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp