Ràdio Montblanc

Les emissores de la Conca celebren el Dia Mundial de la Ràdio amb les escoles rurals

Es farà una programa especial i una jornada de treball a Pira amb la ZER Conca

Ràdio Montblanc i l’Espluga FM Ràdio surten aquest dimarts al carrer per celebrar el Dia Mundial de la Ràdio. Ho faran amb una jornada de treball i un programa en directe des de Pira, amb la ZER Conca de Barberà.

De fet, el programa servirà per conèixer de prop les escoles rurals de la comarca, amb la ZER Conca, integrada per Barberà, Pira, Solivella i Rocafort, i la ZER Poblet, de la qual en formen part les escoles de Vimbodí i Poblet, Vilaverd i Blancafort.

Durant el matí, les dues ràdios faran una jornada de treball amb alumnes de cicle mitjà i superior de les escoles de la ZER Conca a Pira. Tot plegat forma part d’un projecte d’escola on s’han proposat donar a conèixer la comarca a través de la ràdio. Així, els alumnes han elaborat diverses falques radiofòniques que durant el matí s’enregistraran.

També participaran en una sessió de treball on coneixeran la ràdio transmedia. A través d’un taller, els alumnes aprendran com es treballa en una ràdio actualment, aprofitant tots les formats digitals possibles.

A banda d’això, a les 3 de la tarda s’emetrà a Ràdio Montblanc i l’Espluga FM Ràdio un programa especial d’una hora realitzat des de Pira, on coneixerem més a fons quin és el dia a dia de les escoles rurals de la comarca. També conversarem amb els alcaldes dels quatre municipis que en formen part, per conèixer la seva vinculació amb els centres educatius.

Tot plegat servirà per sortir amb la ràdio al carrer i viure el Dia Mundial de la Ràdio donant a conèixer una realitat de la nostra comarca com són les escoles rurals.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp