Escola Les Muralles

Les escoles de Montblanc programen jornades de portes obertes

La preinscripció per al nou curs es farà del 13 al 24 d'abril

Els centres escolars de Montblanc ja preparen el nou curs. L’Ajuntament de Montblanc ha fet públic el calendari de jornades de portes obertes, perquè els pares dels futurs alumnes, sobretot dels que el curs 2018-2019 començaran P3, puguin conèixer els centres educatius.

Les portes obertes començaran aquest mes de març i s’allargaran fins al maig. Ho han programat les llars d’infants Els Merlets i Mare de Déu de la Serra, l’escola Les Muralles i el col·legi Mare de Déu de la Serra i l’institut Martí l’Humà.

D’altra banda, la Generalitat ha fet públic que la preinscripció dels ensenyaments de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria es podrà realitzar del 13 al 24 d’abril. D’aquesta manera, el Departament d’Ensenyament redueix el calendari del procés de preinscripció gairebé un mes, des que la família presenta la sol·licitud fins que coneix el centre en el que ha obtingut la plaça, d’acord amb la petició reiterada de diferents sectors de la comunitat educativa.

Enguany s’incorpora, com a novetat, la preinscripció electrònica en els cicles formatius de grau superior d’FP, que comporta la possibilitat de formular telemàticament la sol·licitud, sense necessitat de tràmit presencial. Tampoc caldrà aportar documentació en paper d’aquelles dades de què l’Administració ja disposi. Es tracta del primer pas en el repte de l’Administració electrònica i l’entrada necessària en el procés de preinscripció.

Horaris de les portes obertes als centres educatius de Montblanc

0-3 anys. Llar d’infants

– Llar d’infants Els Merlets: 26 d’abril, 18h
– Llar d’infants Mare de Déu de la Serra: 19 d’abril, 18:30h

3-6 anys. Educació Infantil

– Escola Les Muralles: 15 de març, 18:30h
– Col·legi Mare de Déu de la Serra: 17 de març, 11h

6-12 anys. Educació primària

– Escola Les Muralles: 15 de març, 18:30h
– Col·legi Mare de Déu de la Serra: 17 de març, 11h

12-16 anys. Educació Secundària Obligatòria (ESO)

– Institut Martí l’Humà. 7 de març, 18:30h
– Col·legi Mare de Déu de la Serra: 14 de març, 19h

16-18 anys.Batxillerat i cicles formatius

– Institut Martí l’Humà: 2 de maig, 18:30h

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp