Ajuntament de Montblanc

Les farmàcies de Montblanc estrenen aparcaments reservats per als seus usuaris

Les ha instal·lat el consistori per facilitar l'estacionament. S'indetinfiquen amb una creu verda

L’Ajuntament de Montblanc, seguint la recomanació de la Unió Europea i donant resposta a la petició de les farmàcies del municipi, ha decidit habilitar dos reserves d’aparcaments pels usuaris de les dues farmàcies de la localitat.

És una senyalització única per les farmàcies, i consisteix en la reserva de dos places d’estacionament. Amb coordinació de la Policia Local de la vila, s’ha dissenyat un pla d’ubicació i funcionament. Aquests aparcament, que començaran a controlar-se a partir d’aquest dilluns 16 de juliol, estan ubicats a la zona més pròxima possible a cada farmàcia. L’aparcament està identificat amb una creu de color verda al mig de l’estacionament, i també amb una senyalització vertical a la vorera on consta que el termini màxim per estacionar-hi és de 15 minuts. L’objectiu és evitar cotxes en doble fila davant de les farmàcies i facilitar l’accés a persones que poden anar a les mateixes per urgències i amb poca mobilitat.

Aquest temps serà gestionat per les pròpies farmàcies que facilitaran un rellotge als usuaris que hauran de col·locar a la part davantera del vehicle de forma visible, fent constar l’hora a la que han arribat, després s’haurà de retornar a la mateixa farmàcia. El control del rellotge serà revisat pels agents de Policia Local, que comprovaran que els vehicles estacionats estiguin a la farmàcia i no en altres llocs.

Pel bon funcionament d’aquesta iniciativa, la Policia Local i les pròpies farmàcies sol·liciten als ciutadans civisme a l’hora d’utilitzar aquestes reserves d’estacionament, per que es deixin per casos d’urgència o per aquelles persones que tinguin més difícil la mobilitat, a més de no excedir el temps estimat de la seva utilització.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp