Les indemnitzacions a Lilla, pendents d’Acciona

L'empresa, que segons el Ministeri ha de pagar les indemnitzacions, ha presentat al·legacions

Les indemnitzacions que els veïns de Lilla han de cobrar per les esquerdes que han provocat les obres de l’A-27 es podrien demorar en el temps. Acciona, l’empresa constructora, és qui ha de pagar les indemnitzacions, però ha presentat al·legacions en no estar d’acord amb els peritatges. Això farà que triguin més a cobrar.

Així ho ha traslladat el subdelegat del govern espanyol a Tarragona que aquest dijous s’ha reunit amb l’Ajuntament de Montblanc, els veïns de Lilla i l’alcaldessa pedània, dos dies abans de la manifestació prevista per aquest proper dissabte.

Veïns i Ajuntament han traslladat al representant de l’Estat el malestar per retard en el pagament de les indemnitzacions així com temes pendents de les obres, com ara la reposició de camins.

L’alcalde, Oriol Pallissó, ha valorat positivament la trobada amb el subdelegat, tot i ser conscients que els terminis es poden allargar per les al·legacions que ha presentat Acciona.

Oriol Pallissó, alcalde de Montblanc

L’Ajuntament participarà a la manifestació que han impulsat els veïns per aquest dissabte amb l’objectiu de tornar a reclamar el pagament de les indemnitzacions. Els peritatges, que sumen més de 600.000 euros, es van signar ja fa un any, i els veïns es queixen que encara no han cobrat.

La manifestació serà dissabte a les 11 amb sortida des de Lilla. Es tallarà la N-240 a l’alçada de l’enllaç amb l’A-27.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook