Les obres de la plaça del Monestir de Poblet ultimen els darrers detalls

El projecte ha tingut un pressupost de 150.000 euros pagat entre la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona

Aquesta setmana s’estan finalitzant les obres de la plaça Ramon Berenguer IV, a l’entrada del Monestir de Poblet. Fins ara es podia aparcar en aquesta zona, però s’ha construït una rotonda de grans dimensions per evitar aquest fet i millorar la circulació en cas d’una emergència. Ja s’ha pintat la nova senyalització i únicament queda pendent l’enjardinament de la nova rotonda i la col·locació de l’enllumenat.

El projecte ha tingut un pressupost de 150.000 euros pagat a mitges entre la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona. A partir d’ara només podran entrar al Monestir els vehicles autoritzats o d’emergència i la resta seran derivats al pàrquing públic que està situat a pocs metres de distància.

El director de la Fundació Populus Alba del Monestir de Poblet, Lluís Marcel, explica els avantatges d’aquest canvi

El rellotge del primer portal torna a funcionar

Després de molts anys parat, el Monestir de Poblet ha aprofitat la remodelació de la plaça Ramon Berenguer IV per tornar a posar en funcionament el rellotge que es troba damunt del primer portal i que fa de porta d’entrada al recinte.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook