PDeCAT Montblanc

Les primàries del PDeCAT a Montblanc per escollir cap de llista seran el 13 de febrer

Qui vulgui optar a les primàries haurà de comptar amb l’aval d’un 25% dels associats

La Direcció Nacional del Partit Demòcrata, a petició del comitè local de Montblanc, ha convocat als seus associats i simpatitzants a una assemblea local, que tindrà lloc el proper dimarts 13 de febrer, a la seu del partit, per celebrar primàries.

Els associats i simpatitzants de l’agrupació local han rebut la convocatòria amb l’ordre del dia, juntament amb la documentació que cal presentar per participar a les primàries. L’elecció està oberta a tots els associats amb un mínim de sis mesos d’antiguitat, i als simpatitzants de la formació que comptin amb l’aprovació de la direcció local del partit. El reglament que regula les primaries també contempla l’opció que una persona independent pugui encapçalar la llista.

Qui vulgui optar a les primàries haurà de comptar amb l’aval d’un 25% dels associats i presentar la seva candidatura adjuntant un currículum professional i polític. El termini per presentar candidatures és de 72 hores des de la convocatòria de les primàries.

Els candidats que es presentin hauran de participar en un debat per exposar el seu programa el dia de l’elecció. La votació es farà mitjançant urna i per obtenir l’aprovació caldrà, en el cas d’un únic candidat, que aquest superi el 50% dels vots afirmatius. En cas, de més d’una candidatura, la persona més votada seria proclamada. En cas d’empat es faria una segona volta entre els dos millors posicionats.

La persona que resulti escollida elaborarà la seva proposta de programa i equip durant els propers mesos, per ser aprovada pel comitè executiu local.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp