Ràdio Montblanc

Les ràdios locals, Premi a l’Excel·lència de Ràdio Associació per la cobertura informativa de l’1O

Ràdio Montblanc també va participar en aquest especial informatiu

Un centenar d’emissores, capitanejades per Ràdio Ciutat de Tarragona, Ràdio Arenys, Cugat.cat, EMUN FM, FeM Girona i Ràdio Tordera, i coordinades per La Xarxa de Comunicació Local, han estat guardonades amb el Premi Ràdio Associació a l’Excel·lència pel programa informatiu especial que es va emetre l’1 d’octubre, des de les 7h fins a les 22h.

El president de Ràdio Associació de Catalunya, Jordi Margarit, acompanyat de la secretària del jurat dels premis, Margarida Moles, han donat a conèixer aquest migdia al Col·legi de Periodistes de Catalunya els noms dels guanyadors dels 18ns Premis Ràdio Associació.

El Premi a l’Excel·lència s’ha atorgat, entre d’altres, a l”Especial informatiu 1O’ en reconeixement a la tasca periodística realitzada per les ràdios locals dels esdeveniments de l’1 d’octubre. La cobertura d’aquesta jornada històrica va comptar amb la participació directa d’una cinquantena de ràdios que van narrar, des del territori, els fets viscuts, posant en relleu la potència que la comunicació de proximitat té en esdeveniments com aquests, narrant com ningú més pot fer-ho la realitat que es viu al carrer i copsant les preocupacions i les il·lusions dels ciutadans.

Entre les emissores presents hi ha Ràdio Montblanc, que en aquella jornada històrica va emetre una programació especial des del col·legi electoral, i en diversos moments del dia va informat del que passava a Montblanc i la Conca per tot Catalunya amb la programació especial de La Xarxa. Ràdio Montblanc, a més, va emetre programació pròpia, conjuntament amb l’Espluga FM Ràdio, durant tota la jornada.

Quinze hores d’informació

Des de les 7h fins a les 22h es va informar de tot allò que va succeir arreu de Catalunya. Ràdio Ciutat de Tarragona, Cugat.cat, EMUN FM, Ràdio Tordera, Ràdio Arenys i FeM Girona es van alternar al capdavant de l’especial informatiu que van emetre un centenar de ràdios locals i va comptar amb la participació de 50 ràdios locals de tot el país.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp