Escola Les Muralles

L’escola Les Muralles comença el curs amb la construcció d’un nou pati

Pares, alumnes i professors han dissenyat una nova diposició de la zona d'esbarjo dels nens i nenes

L’Escola Les Muralles de Montblanc arrenca el curs amb novetats. Una de les més destacades és l’estrena d’un nou pati, que estan creant els alumnes, els pares i el professorat del centre educatiu.

En concret, s’ha fet una nova disposició del pati, que inclourà diverses zones per poder jugar. “No tothom juga a pilota, i volíem crear diversos espais per cada grup d’alumnes”, explica la directora, Mari Vallès, en una entrevista a Ràdio Montblanc. Al llarg del curs s’anirà veient la nova disposició del pati, que comptarà amb diverses zones. Per exemple, a la pista del darrere del col·legi, els pares hi han construït un rocòdrom. També s’han habilitat dos torns de pati per als professors, i torns també per jugar a futbol al pati, segons el cicle educatiu.

L’escola també ha estrenat nous lavabos a P3 i P4, que ha arranjat l’Ajuntament de Montblanc, i en pocs dies estrenarà també un camí escolar per facilitar l’anada a peu dels nens i nenes a l’escola. Després d’una primera diagnosi amb les famílies i les diverses escoles del municipi, l’Ajuntament i la Policia Local farà ara un recorregut segur fins a l’escola. La setmana vinent, en el marc de la Setmana de la Mobilitat, es faran xerrades a l’escola a càrrec de la Policia Local.

L’escola també estrena enguany diversos projectes educatius, com l’Avancem, que servirà per treballar de manera integral i transversal el català, el castellà i l’anglès a totes les assignatures.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp