J.Ardila

L’Essències omple de jazz Montblanc en una segona edició d’èxit

El festival, que enguany es va redimensionar, congrega un bon nombre de públic els dos dies

L’Essències ha omplert de música i gastronomia la plaça de Sant Francesc durant aquest cap de setmana. El festival ha sabut enguany captar un gran nombre de públic de totes les edats i s’ha omplert les dues jornades.

Arrencava divendres amb la Bandarra Street Orkestra, que va començar el seu espectacle a la plaça Major de Montblanc i el va acabar damunt de l’escenari del festival. Com sempre, va atraure un gran nombre de públic que no va parar de ballar durant tot el concert.

I dissabte el festival tenia un marcat caràcter internacional, amb artistes de reconegut prestigi, com Moya Kalongo, Carlos Saduy o Welelo & El Tornado. Però al festival també hi ha hagut lloc per la gastronomia, amb les food trucks situades a la plaça o les degustacions gastronòmiques situades a l’interior de l’antiga església de Sant Francesc. També s’han fet xerrades, tallers i conferències, i es va habilitar un espai per als més petits, l’Essències Kids.

A diferència de l’any passat, el festival enguany era totalment gratuït, i per tant no hi havia un recinte tancat per als concerts. Això ha permès atraure més públic no especialitzat, però que tenia ganes de gaudir de bona música en directe.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp