Essències Festival

L’Essències portarà a Montblanc espectacles musicals únics a Catalunya

La quarta edició del festival tindrà lloc aquest divendres i dissabte

Montblanc encara el final de l’estiu i l’inici de la Festa Major amb la quarta edició del festival Essències, que tindrà lloc aquest divendres i dissabte.

El pàrquing de Santa Tecla tornarà a acollir els concerts, les foodtrucks i els vins que maridaran música en directe amb gastronomia del territori. Després de dos anys en aquest espai, l’Ajuntament i l’organització es plantegen tornar l’any vinent a Sant Francesc, on va néixer al festival. Ho ha explicat el regidor de festivals, Oriol Pallissó, que destaca que “després de redimensionar el festival, ara creiem que és moment de tornar a Sant Francesc i consolidar-lo”.

Per aquesta edició ja s’han venut més de 700 entrades, gairebé omplint el total de localitats disponibles. El públic gaudirà de dues de nits de música, amb els concerts destacats de Carles Benavent Trio i Tomasito el divendres i de Gerard Quintana, que presenta un espectacle únic el dissabte. El portaveu del festival, Pere Manresa, destaca que “tant divendres com dissabte tenim un cartell de luxe, i espectacles que es podran veure gairebé en exclusivitat a Montblanc”.

El festival obrirà portes aquest divendres a dos quarts de vuit del vespre amb l’actuació de The Sey Sisters. També actuaran Carles Benavent Trio i Tomasito, Perico Sambeat Quartet i Gorka Benítez Trio. Dissabte, a banda de Gerard Quintana, també actuaran Quimi Portet, Xarim Aresté i Namina.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp