L’homenatge al Rector de Vallfogona arriba a Montblanc

L'acte tindrà lloc el proper 3 de setembre en el marc de la Festa Major de Montblanc

La Biblioteca Comarcal Josep Conangla i Fontanilles de Montblanc acollirà el proper diumenge 3 de setembre a les 12 del migdia un acte de commemoració 400 aniversari de la mort de Francesc Vicent Garcia, el Rector de Vallfogona, que precisament haurà estat just el dia abans.

Es presentarà el llibre ‘Poesia completa, sonets i dècimes’ per part del filòleg Albert Rossich, catedràtic emèrit de la Universitat de Girona i màxima autoritat en literatura moderna a Catalunya. Ha dedicat més de quaranta anys d’estudi a l’obra de Francesc Vicent Garcia i ha estat el curador d’aquesta obra publicada tres volums dels quals ara se’n presenta el primer.  

L’acte ha estat organitzat per Òmnium Cultural Conca de Barberà i Baixa Segarra i compta amb la col·laboració de la Comissió per a la celebració de l’Any Rector de Vallfogona, l’Ajuntament de Montblanc i l’associació literària l’Escarritx. En acabar, s’inaugurarà l’exposició ‘El Rector de Vallfogona. Història i Mite’ produïda per la Institució de les Lletres Catalanes i que es podrà visitar a la biblioteca durant les tres setmanes posteriors.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook