Parròquia de Santa Maria

Lilla estrena la remodelació del seu cementiri

Les obres han millorat les cobertes dels nínxols

El cementiri parroquial de Lilla ha estrenat una important remodelació. La parròquia de Santa Maria de Montblanc ha realitzat les obres del cementiri d’aquesta pedania, que necessitava d’una actuació urgent. Un dels aspectes en que s’ha treballat ha estat la coberta dels nínxols.

Un cop fet això, s’han arreglat també les parets interiors i, finalment, s’ha pintat tot el cementiri, tant les parets interiors com les exteriors. Per acabar, s’ha repensat la nomenclatura i la numeració dels nínxols, amb unes noves plaques. La tasca que encara s’està realitzant és la d’actualitzar la informació documental, de noms i cognoms de les persones que hi descansen. El plebà de Montblanc, mossèn Simó Gras, ha destacat que “hem fet les cobertes, taulada a tots els nínxols i hem arreglat les parets exteriors i interiors”.

Aquesta reforma ha tingut un cost de prop de 27.000 euros que ha sufragat. En aquest cementiri hi ha 140 nínxols, quasi tots ocupats. Les obres es van inaugurar el passat 12 d’agost amb una missa celebrada al mateix cementiri, on hi van participar diversos veïns de Lilla, així com l’alcalde de Montblanc i alguns regidors del consistori montblanquí.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp