Lluís Fortuny presenta l’espectacle ‘Sons, llums i paraules’ a Montblanc

Tancarà una jornada plena de poesia, que començarà al matí amb la VII Jam Poètica dels Països Catalans

El pròxim dissabte 24 de febrer, la poesia volarà pels carrers de Montblanc. L’associació literària l’Escarritx celebrarà la setena Jam Poètica de Montblanc, en la qual poetes d’arreu dels Països Catalans es trobaran a la vila per compartir espai, vivències i poesia. L’Escarritx rebrà els participants a les 10 del matí a l’antic Hospital de Santa Magdalena, des d’on començarà (11:30h) una ruta poètica amb recitals en diferents racons de Montblanc.

Els poetes recitaran al Pont Vell, a la Plaça dels Torraires, al Museu Comarcal de la Conca de Barberà, a la font Major, a la Font de la Fruita i a la Plaça 1 d’octubre. Aquesta setena trobada serà alhora el segon Memorial Pau Civit Poblet, impulsor d’aquest esdeveniment que es celebrà per primera vegada l’any 2015, i que ha acollit més d’un centenar de poetes i rapsodes en les sis edicions celebrades.

El mateix dia 24 per la tarda, a les 19:00h, a la sala de les Corts Catalanes, Lluís Fortuny, l’històric component de la Companyia elèctrica Dharma realitzarà el seu espectacle ‘Sons, Llums i Paraules’, en el qual fusiona músiques del món amb projeccions artístiques i poemes de Maria Mercè Marçal, Joan Salvat Papasseit, Josep Fortuny o Joana Raspall.

Fortuny portarà a Montblanc el seu nou espectacle, que va presentar el passat setembre de 2023, un espectacle íntim i captivador, un projecte personal en el qual el músic s’expressa amb les paraules de grans referents de la nostra poesia. L’entrada a l’acte serà amb el format de taquilla inversa.

L’esdeveniment, organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Montblanc, està inclòs (juntament amb la Jam Poètica) en el programa cultural d’hivern ‘Al Caliu de la Cultura’, que inclou diversos actes fins el 14 d’abril.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook