Celler Mas Foraster

L’Oficina de Turisme de Montblanc organitza una gimcana en família per descobrir la vinya

Tindrà lloc el proper 22 de juny

L’Àrea de Turisme de Montblanc estrena una nova activitat gratuïta adreçada a les famílies amb l’objectiu d’apropar el cicle de la vinya i l’elaboració del vi. Es tracta de la primera edició de ‘A la vinya, en família’, que tindrà lloc el proper 22 de juny a les 9 del matí.

L’activitat tindrà lloc al celler Mas Foraster de Montblanc on, a través d’una gimcana, els participants hauran de resoldre preguntes sobre varietats de raïm, la climatologia o el tipus de sòl, que es trobaran ocultes en ampolles de vi escampades al llarg del recorregut. D’aquesta manera, els més petits descobriran de manera amena i divertida els conreus tradicionals de la Conca de Barberà. Tots els participants rebran un obsequi de l’Oficina de Turisme i aniran acompanyats d’un guia. En acabar la gimcana, s’oferirà un esmorzar amb productes de temporada i es podrà degustar vi i most.

Tot i que l’activitat és gratuïta cal fer inscripció prèvia enviant un correu a turisme@montblanc.cat o bé trucant al 977 86 17 33. És una activitat apta per a totes les edats i requereix l’ús de calçat còmode per caminar per la vinya.

Aquesta activitat forma part del cicle ‘Viu Montblanc em família’ que està emmarcada dins la iniciativa del PECT Turístic, un projecte de recerca i innovació que es fa sota el paraigua de la marca Costa Daurada i Terres de l’Ebre liderat per la Diputació de Tarragona, del qual forma part l’Ajuntament de Montblanc.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp