Cedida

L’Oficina de Turisme de Montblanc posa en marxa la campanya de promoció de calçotada i visites guiades

Oferta de 2x1 en la visita guiada al nucli històric pels qui reservin una calçotada en un restaurant de Montblanc, la Guàrdia dels Prats i Prenafeta

Per cinquè any a Montblanc es posa en marxa la campanya de promoció turística que uneix dos elements d’interès com són la calçotada i les visites guiades al nucli històric de la capital de la Conca de Barberà.

La col·laboració entre l’Oficina de Turisme de Montblanc i els restaurants del municipi (Montblanc, la Guàrdia dels Prats i Prenafeta) es va iniciar el 2014. Enguany es reedita durant onze caps de setmana: va començar el dissabte 13 de gener i acabarà el diumenge 25 de març.

Els clients que hagin reservat una calçotada a qualsevol dels establiments del municipi durant el cap de setmana tindran una oferta de 2×1 per a la visita guiada a Montblanc el mateix dia que facin la calçotada.

Amb aquesta iniciativa es relaciona l’element patrimonial i històric de Montblanc amb el component gastronòmic de la calçotada. Qui hagi triat fer-la al municipi té el valor afegit de visitar el nucli històric de la vila a un preu més avantatjós.

La visita guiada començarà a les 11.30h a l’Oficina de Turisme de Montblanc (a l’antic celler modernista) i té una durada d’una hora i mitja durant la qual es visiten el recinte emmurallat, places i carrers del nucli antic, l’antic hospital de Santa Magdalena, i les esglésies de Santa Maria i de Sant Miquel.

Els restaurants que participen en la promoció són Cal Magret, El Call de Montblanc, Carnaby, El Cortijo, Mil·lenium, el Molí del Mallol i Sant Francesc de Montblanc i Cal Gaÿa, de Prenafeta.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp