Oficina de Turisme Montblanc

L’Oficina de Turisme de Montblanc registra bones xifres durant la Setmana Medieval

Durant els dos caps de setmana s'han atès 6.424 persones

Com cada any, durant els dos caps de setmana de la Setmana Medieval l’Oficina de Turisme de Montblanc ha adaptat els horaris i els serveis que presta habitualment, per tal de poder atendre les necessitats dels milers de visitants que omplen la vila durant la festa medieval més important del país.

Un any més, les xifres obtingudes refermen la festa com a el moment de l’any en què Montblanc absorbeix el major nombre de visitants. En pocs dies es concentra una gran activitat i la Setmana Medieval esdevé any rere any el gran aparador dels atractius del municipi i de la comarca.

L’Oficina de Turisme ha atès 1.698 consultes, la qual cosa suposa haver donat atenció a més de 6.500 persones tant sols a la seu de l’àrea de turisme de Montblanc, sense comptar quanta gent ha passat per altres punts d’informació.

A més, durant els dos caps de setmana s’ha facilitat la visita a la muralla en un recorregut que inclou l’accés a les torres i un passeig pel pas de ronda. Hi han passat 2.309 persones, superant de llarg les 905 de l’any passat.

Una de les novetats d’enguany ha estat la projecció del curtmetratge “La llegenda de Sant Jordi” dirigit per Dani Limorte i produït per Òscar Rodbag en col•laboració amb l’Associació Medieval i l’Ajuntament de Montblanc, i que fou presentat l’any 2014. Al claustre de Sant Francesc s’hi han fet vint sessions amb un gran èxit de públic que ha omplert la sala a cada projecció.

El concurs d’Instagram organitzat per l’Oficina de Turisme i l’Associació Medieval, amb el suport de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Conca de Barberà, ha tornat a ser un triomf en participació. Entre el 23 d’abril i el 2 de maig els usuaris d’aquesta xarxa social de fotografies han etiquetat les seves fotos amb els hashtags #montblancmedieval i #setmanamedieval Cada cop hi ha més afició a Instagram i han entrat a concurs unes 2.000 fotografies.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp