Agustí Mestre

L’Oficina de Turisme serà aquest cap de setmana a la fira Petitàlia de Lleida

Montblanc promocionarà Brickània, Clickània i la Setmana Medieval entre el públic familiar

L’Oficina de Turisme de Montblanc participarà aquest proper cap de setmana a la fira Petitàlia de Lleida, destinada al públic familiar. Montblanc disposarà d’un stand on es muntaran dos diorames que serviran per promocionar tres esdeveniments clarament adreçats a un públic infantil i familiar. Hi haurà una escena medieval fet amb Playmobil que servirà per recordar als visitants la celebració de la Setmana Medieval i del festival Clickània. D’altra banda, hi haurà un diorama de Lego dedicat a Star Wars i que servirà per promocionar la fira Brickània, que tindrà lloc al juny.

També es promocionaran les visites guiades a Montblanc pensades per a famílies i per a centre escolars, així com la resta d’oferta de l’Oficina de Turisme. Durant els dos dies del festival, a més, hi haurà un sorteig d’entrades per a Brickània i Clickània entre els participants que pengin una fotografia a Instagram dels diorames amb les etiquetes #montblancmedieval a #petitàlia. D’aquesta manera, es busca que els assistents puguin gaudir al màxim dels detalls que es podran veure a l’stand.

Petitàlia arriba enguany a la desena edició i l’àrea de turisme de Montblanc ha decidit participar-hi ja que “és una oportunitat per presentar les propostes turístiques de la vila, molt adreçades al públic familiar”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp