TLP

L’orquestra TLP i la cantautora Judit Nedderman actuaran conjuntament

Ja hi h dos concerts confirmats, el primer a Montblanc el 18 de maig

L’Orquestra Treu-li la Pols al teu Instrument de l’Espluga de Francolí està treballant en un projecte conjunt amb la cantautora catalana Judit Nedderman, que culminarà amb diversos concerts conjunts. Des del mes de gener l’orquestra TLP treballa amb els arranjaments per a orquestra de les peces del darrer disc de Nedderman titulat Nua, i també amb peces d’altres treballs.

El projecte també compta amb la col·laboració del Cor TLP i amb alguns dels menors estrangers sense referents familiars que viuen a l’Espluga. Tot plegat acabarà amb diversos concerts amb la TLP, el Cor i Judit Nedderman damunt de l’escenari. El primer es farà a l’antiga església de Sant Francesc de Montblanc el 18 de maig a les 20:30h, en el marc de les Festes de Sant Maties. El segon concert programat es farà a l’Espluga de Francolí el divendres 26 de juliol a les 22.30h al Teatre del Casal, en el marc de la Festa Major del municipi.

L’orquestra, formada per antics alumnes de les diferents escoles de música de la comarca, va celebrar l’any passat el seu desè aniversari. Durant aquests anys han fet més de cinquanta actuacions, i aquest nou projecte és una de les novetats per aquest 2019.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp