Associació Medieval

Marc Pallissó i Esther Català, Sant Jordi i Princesa de la 28a Setmana Medieval

Van ser escollits a la gala celebrada aquest dissabte, on també es van donar a conèixer algunes novetats de la festa

La Setmana Medieval ja té els seus protagonistes. Marc Pallissó i Esther Català representaran els papers de Sant Jordi i Princesa en aquesta edició de la festa, que tindrà lloc del 17 al 26 d’abril. Van sortir escollits aquest dissabte a la nit entre cinc candidates a Princesa i quatre candidats a Sant Jordi.

Durant les interpretacions dels candidats, les grades del pavelló del Casal Montblanquí es van omplir amb prop de 400 persones, a més de les 200 que van participar al sopar previ. Els candidats i candidates van haver de passar la prova de respondre correctament unes preguntes sobre Montblanc i la festa, a més d’intentar convèncer als assistents perquè havien de representar aquests papers. Però el moment més esperat va ser quan tots ells van interpretar el monòleg que hauran de fer durant la representació de la Llegenda i que l’any passat va estrenar nou format.

Durant la nit també es van donar a conèixer algunes de les novetats de la festa d’enguany. Una de les més destacades serà la renovació total de l’espectacle de la Dracum Nocte. També es va explicar que les credencials tindran un nou format i que l’acte de cloenda de la festa explicarà què passa l’endemà de que Sant Jordi mati al Drac. La Llegenda es representarà el segon cap de setmana de la festa. També es va donar a conèixer al cartell de la festa, amb una fotografia d’Albert Carreras de Sant Jordi lluitant amb el Drac.

Antonia Márquez i Agustí Solé., Reina i Rei de la 28a Setmana Medieval
Durant el sopar es van conèixer també els noms dels caps de casa, veguers i rei i reina d’aquesta edició de la festa. Agustí Solé i Antónia Márquez seran el rei i la reina. Josep M. Martí i Maria Ribas, interpretaran el paper de veguers. Fran Saura i Sílvia Paredes seran els senyors de Vilafranca; Maties Martí i Mireia Sanahuja, els senyors d’Alenyà i Pepe Valero i Maite Muñoz, els senyors de Gené.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp