Joan López-laConcaDiari.cat

Marc Rovira i Dolors Sabaté, representants de la Conca a la llista de Puigdemont

ERC i la CUP també incorporen representats de la Conca

La llista Junts per Catalunya, ideada des de Brussel·les pel president Carles Puigdemont, incorpora dos noms de la Conca de Barberà. La llista que suma pel PDeCAT té, com a número 11 per la província de Tarragona a l’alcalde de Barberà de la Conca, Marc Rovira.

I com a número 13, la llista de Puigdemont incorpora l’espluguina Dolors Sabaté, l’esposa de l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, vinculat a Esquerra Republicana. En declaracions a laConcaDiari.cat, Sabaté ha explicat que “va ser el mateix president qui li va demanar que ho fes pel país”.

La llista per Tarragona la lidera l’advocat amb arrels montblanquines Eusebi Campdepadrós, fins ara vinculat a Esquerra Republicana. Campdepadrós farà tàndem amb Teresa Pallarés, que va ser delegada del Govern a Tarragona pel PSC. Albert Batet, alcalde de Valls pel PDeCAT, serà el número 3 de la llista.

Ferran Civit, representat de la Conca a la llista d’ERC
Esquerra Republicana també incorpora membres de la Conca de Barberà a les seves llistes. El fins ara diputat Ferran Civit ocuparà el número 5 de la llista per Tarragona. La llista l’encapçala el vallenc Òscar Peris, que aquesta legislatura ha estat delegat del Govern a Tarragona.

Pel que fa a la CUP, el número 11 de la llista per Tarragona l’ocupa el regidor cupaire a l’Ajuntament de Montblanc, Roger Sosa. També hi figura l’espluguina Marta Civit com a suplent.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp