Josep Ardila/Jordina Moix

Marc Vinya: “El nostre compromís és per quatre anys, sigui al govern o a l’oposició”

Junts per Montblanc ha tancat la campanya amb un acte a l'antic hospital de Santa Magdalena

Junts per Montblanc ha tancat la campanya aquest divendres al vespre amb una festa amb música i degustacions gastronòmiques a l’antic hospital de Santa Magdalena. La pluja no els ha permès fer l’acte a la plaça 1 d’octubre, on ho havien previst inicialment.

L’acte, que ha omplert la sala d’actes de l’antic hospital, ha servit per posar punt i final a la campanya electoral, i també per escoltar un missatge de Carles Puigdemont, que ha destacat que “Junts per Catalunya vol dir tenir una mirada oberta i generosa, i vol dir fer-ho com vam fer possible l’1 d’octubre, és una bona manera de fer política i de construir la república”.

El partit s’ha reivindicat com un partit que pot canviar Montblanc i les persones. “Sembla que només tinguem en compte les pedres, més enllà de la muralla també hi ha vida”, ha dit Laura Calvo, número 15 de la candidatura.

El candidat, Marc Vinya, ha volgut agrair un per un als membres de la candidatura per la feina feta durant la campanya electoral. També ha destacat que “el nostre compromís és ferm, és per quatre anys, sigui al govern o a l’oposició no deixarem de treballar per vosaltres”.

Durant l’acte, els participants han pogut degustar tapes i vins.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp