J. López

Marc Vinya encapçala la única candidatura presentada per liderar el PDC a la Conca

El regidor a l'Ajuntament de Montblanc prendrà així el relleu a David Rovira

Marc Vinya encapçala la única candidatura que s’ha presentat per dirigir el nou Partit Demòcrata Català a la Conca de Barberà. La candidatura es va presentar aquest dimarts al vespre al local de l’antiga Convergència Democràtica a Montblanc, on hi van participar una trentena de militants, a més de diversos alcaldes i regidors de la comarca.

A l’acte es va presentar la candidatura, amb Marc Vinya al capdavant. El regidor a l’Ajuntament de Montblanc i vicepresident del Consell Comarcal estarà acompanyat de Sílvia Pomés, Marc Rovira, Carme Amenós, Jordi Torre, Manel Requena, Olga Herrerias, Imma Cartañá i Lluís Gibert. Les eleccions per escollir la nova direcció del partit a la comarca es faran aquest divendres a la tarda i dissabte al matí al local del partit a Montblanc.

Marc Vinya destacava ahir que “som un equip jove, hereus de l’equip que ha treballat tants anys per la comarca, i amb ganes de tirar endavant aquest nou projecte de partit”. Vinya destacava també que “tenim ganes de recuperar la centralitat com a partit” i afegia que “l’objectiu és, de cara a les properes eleccions, tenir llistes a tots els pobles de la Conca de Barberà”.

A l’acte també hi va participar Josep Maria Cruset, candidat a dirigir el PDC a les comarques de Tarragona i David Bonvehí, membre de la direcció nacional del partit, que va destacar que “és una comarca on Convergència ha estat molt forta històricament, ara ho estem passant més malament, i crec que amb el nou partit ens hem d’implantar més, recuperar la centralitat i arribar a tots els pobles”.

L’acte també va servir per tancar l’etapa de David Rovira, alcalde de l’Espluga de Francolí, com a president comarcal del partit. Rovira va destacar que “estic molt content de l’etapa que hem passat i de la feina que hem fet, i estic molt content de donar el relleu a aquest equip jove”, i afegia que “hem de mirar al futur amb noves estructures i amb una nova manera de fer”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp