PDC Conca de Barberà

Marc Vinya, nou president del PDC a la Conca de Barberà

La seva candidatura, l'única que es va presentar, va assolir el 95,35% dels vots

La candidatura encapçalada pel regidor de Montblanc i vicepresident del Consell Comarcal de la Conca, Marc Vinya, per presidir el PDC a la Conca ha obtingut el 95,35% dels vots. La nova executiva comarcal “comença amb bon peu. Amb un suport tant i tant ampli el projecte es veu reforçat i l’equip molt legitimat. Només podem donar les gràcies a totes les persones que han participat i que ens han votat.”, ha declarat Vinya.

L’equip que encapçala començarà “la nostra tasca d’immediat per assolir els objectius que ens hem proposat que són bàsicament treballar per tots i cadascun dels habitants de la Conca i per eixamplar la base del nostre partit”, ha manifestat el nou dirigent.

El nou president comarcal, que relleva a David Rovira, en la direcció del partit a la Conca, vol “dinamitzar la formació hereva de Convergència, amb activitats formatives i trobades lúdiques. Hem de fer caliu i reforçar la base i això passa per fer política però també altres coses”. Ha reblat Vinya.

La nova executiva comarcal està formada per Sílvia Pomés, cap de llista a Santa Coloma de Queralt; Marc Rovira, alcalde de Barberà de la Conca; Carme Amenós, alcaldessa de Passanant i Belltall, Jordi Torre, regidor de l’Espluga de Francolí; Lluís Gibert, regidor de Sarral, Olga Herrerias de l’Espluga i els montblanquins Imma Cartañà i Manel Requena.

Durant les properes setmanes es convocarà una trobada comarcal per constituir formalment l’assemblea del partit i escollir altres càrrecs del partit. També se sotmetrà a consulta de tots els membres del partit la denominació definitiva de la nova formació. En una segona fase es formalitzaran els equips locals als principals municipis de la Conca.

El passat divendres, a la tarda, i el dissabte al matí, els associats al Partit Demòcrata Català van votar presencialment, a la seu del partit a Montblanc, i en format electrònic per escollir la direcció territorial. L’escrutini donava un suport molt clar tant a la candidatura comarcal com a la regional. En aquest darrer cas, Josep Maria Cruset, ara ja nou president de la Vegueria de les Comarques de Tarragona del PDC, va obtenir el 93,62% dels vots.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp