Mariona Escoda d’Eufòria i Els Catarres, caps de cartell de la Festa Major de Montblanc

La festa major d’enguany, que serà del 2 a l’11 de setembre, tindrà un caràcter marcadament musical.

Concerts i Festival Merlet

Els caps de cartell de la festa major montblanquina 2022 són Maria Escoda, el dijous 8, i Els Catarres, dissabte 10. Com a novetat, a més, el dia 9 de setembre tindrà lloc el Festival Merlet, a l’aparcament de Sant Miquel. El Merlet portarà músics de Montblanc i de la comarca entre els que destaquen: Leitmotiv, Quatre Cantons, Dj. Gerko, Muntsa i Carla, entre d’altres. Seran 9 hores de  pop i rock repartits en dos escenaris. La proposta està pensada tant pel públic adult com familiar.

Així ha descatat el regidor de Festes, Santi Porta, l’aposta que s’ha fet des de la Comissió de Festes per programar una Festa Major amb un marcat accent local:

La primera festa major normal post pandèmia

“Després de dos anys de pandèmia, torna una festa major normal”, afirma Pep Andreu, el batlle de Montblanc. Andreu creu que aquesta festa major superarà les anteriors a la pandèmia.

La Banda de Música Verge de la Serra i l’Schola Cantorum de Sant Miquel: 25 anys de vida

Aquest 2022 hi ha dues entitats que rebran distinció pel seu vin-i-cinquè aniversari: la Banda de Música Verge de la Serra i l’Schola Cantorum de Sant Miquel. La Banda, com cada any, acompanyarà els gegants els dies 7 (tarda), 8 (matí) i 9 (matí), així com l’anada a missa per part del consistori. Per la seva banda, l’Schola Cantorum oferirà el seu tradicional concert de cant gregorià a l’inici de la festa major.

El cartell

L’encàrrec de la imatge gràfica de la Festa Major 2022 l’ha dut a terme l’estudi creatiu de Montblanc Crea2. Xavier Iborra, el creador, ha explicat que el cartell d’enguany és un fotomuntatge que simula una sobreexposició. S’hi veuen els instruments de la Banda i, de fons, els gegant i la geganta, i el nano i la nana.

Ja es pot consultar el programa de la Festa Major en aquest enllaç així com comprar les entrades dels concerts dels dies 8 i 10.

Festa Major Montblanc 2022
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp