DO Conca de Barberà

Mariona Rendé, nova presidenta de la DO Conca de Barberà

Va ser escollida divendres passat en substitució de Carles Andreu

La DO Conca de Barberà té nova presidenta des del passat divendres. Es tracta de Mariona Rendé, dels Cellers Rendé-Masdéu de l’Espluga de Francolí, i fins ara membre de la junta directiva d’aquest organisme. En declaracions a l’Espluga FM Ràdio, Rendé ha destacat que el seu mandat estarà marcat per la promoció dels vins de la Conca i ha explicat que s’ha arribat a un acord amb una cadena alimentària amb botigues de tot Catalunya perquè hi hagi vins de la DO de la comarca. Rendé substitueix a Carles Andreu.

“Era la única que seguia de la junta vella a la junta nova, ara el Carles ho ha volgut deixar i a les votacions he sortit com escollida”, ha detallat Rendé. La nova presidenta diu que és una etapa que comença amb moltes ganes i amb els objectius clars: “hi ha gent molt jove , i el punt clau serà promocionar, promocionar i promocionar perquè el nom de la Conca es tingui molt present”.

La nova presidenta ha dit que, entre les accions d’expansió de la DO, s’ha arribat a un acord amb Casa Ametller, per promocionar els vins de la DO Conca en les 60 botigues que té aquesta cadena d’alimentació a tot Catalunya: “tenir representació dels vins de la Conca en botigues d’aquesta marca és molt important”, ha assegurat Rendé.

La junta queda configurada de la següent manera:

5 vocals sector vitícola
Sr. Isidre Rosell Trullols en representació de l’Agrícola de la Conca
Sr. Adolf Jaume Serra Moliner en representació de Vinícola de Sarral
Sr. Ricard Poblet Bonastre en representació de Cellers Domenys
Sr. Ramon Torres Gavin en representació de l’Agrícola de Barberà
Sr. Josep Mª Canela Canela en representació dels viticultors particulars

5 vocals sector vinícola
Sra. Mariona Rendé Civit del celler Rendé Masdéu – Presidenta –
Sr. Ricard Sebastià Foraster del celler Mas Foraster
Sr. Bernat Andreu Ribó del celler Carles Andreu
Sr. Enric Vidri Torres del celler Rosa Mª Torres
Sr. Sergi Montalà Güell del Viver de Celleristes

A més, també hi ha dos vocals tècnics, un en representació del Departament d’Agricultura, Jesús Sèmper, i un altre de l’Institut Català de la Vinya i el Vi, Xoán Elorduy.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp