Ràdio Montblanc

Més de 12.500 persones passen pel primer cap de setmana de Clickània

El festival de Playmobil consolida el seu èxit entre el públic familiar

Clickània, el festival de Playmobil de Montblanc, ha tancat el primer cap de setmana amb balanç més que satisfactori de visitants. Més de 12.500 persones han passat pel festival des de dissabte i fins ahir dilluns, que també va obrir portes.

L’any 2014 el primer dissabte i diumenge va haver-hi 7.500 visitants i en aquesta edició, els dos primers dies ja s’havien registrar 9.200. Amb l’afegit dels 3.300 de la festivitat de dilluns s’ha pogut assolir una xifra que satisfà plenament a l’Ajuntament de Montblanc, organitzador de l’esdeveniment.

Més enllà dels números, cal destacar el fet que les novetats d’enguany han tingut molt bona acceptació i que s’ha complert l’objectiu de donar satisfacció als aficionats als clicks. Un dels tallers que més èxit ha tingut ha estat el de customitzar clicks, que ha estat ple en totes les edicions. Un especialista ha ensenyat als més petits a personalitzar els seus playmobils.

La tipologia de públic ha tornat a ser majoritàriament familiar i de proximitat. Montblanc acostuma a atraure visitants del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre, l’àrea metropolitana de Barcelona, el Penedès, la Catalunya Central i la plana de Lleida. En aquesta ocasió, a més, s’ha notat un increment de visitants del País Valencià que han aprofitat la festivitat del 9 d’octubre per viatjar.

Novament, els milers de visitants que han passat per Clickània han ajudat a dinamitzar el teixit econòmic de Montblanc. Els comerços de la vila i, molt especialment, els restaurants han notat positivament l’efecte del festival. Una incidència que va molt més enllà i de la que se’n beneficien restaurants de la Conca de Barberà i, fins i tot, de l’Alt Camp.

El proper cap de setmana, 17 i 18 d’octubre el públic en podrà tornar a gaudir, ja que es repetirà la programació: exposicions, espai de venda, jocs i tallers, actuacions al carrer, concurs del click amagat, concurs de diorames,..

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp