Gerard Bosch

Més de 2.000 persones assisteixen al Festival de Música Antiga de Poblet

El VI Festival de Música Antiga ha tancat la sisena edició amb totes les entrades venudes, en tres dels quatre concerts realitzats. Es tracta d'un total de més de 2.200 persones, la majoria de les quals han aprofitat per visitar el conjunt monumental entr

El VI Festival de Música Antiga ha tancat la sisena edició amb totes les entrades venudes, en tres dels quatre concerts realitzats. Es tracta d’un total de més de 2.200 persones, la majoria de les quals han aprofitat per visitar el conjunt monumental entre divendres i diumenge. Per aquest motiu, la organització ha decidit ampliar l’aforament en la propera edició. El festival va clausurar amb un concert homenatge al monjo de Poblet compositor del segle XVI Mateu Fletxa el Vell.

Sota la direcció del mestre igualadí Jordi Savall, el concert s’ha realitzat on va morir el monjo, l’Antic dormitori. A més, el festival ha comptat amb la visita del president de la Generalitat, Quim Torra. El president ha recorregut algun dels espais més emblemàtics del conjunt arquitectònic acompanyat també del delegat territorial del Govern a Tarragona, Òscar Peris, i el director de Serveis Territorials de Cultura a Tarragona, Jordi Agràs. Després de la visita, Quim Torra ha compartit el sopar amb la comunitat monàstica. El festival s’ha allargat tot el cap de setmana, amb diferents propostes musicals emmarcades per un escenari únic.

També ha comptat amb un concert protagonitzat per músics refugiats i immigrants de fins a vint anys, que han interpretat música de les tres principals religions mediterrànies: la cristina, la jueva i la musulmana.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp