Més de 300 jugadores i jugadors, ahir al Camp Municipal del Montblanc

Un camp ple de gom a gom en la presentació de la Nova temporada del Club montblanquí.

Ahir al matí va tenir lloc l’acte de presentació dels equips del Club Futbol Montblanc per a la temporada 2022/2023.

En total, més de 300 jugadores i jugadors van ser presents a la gespa del Municipal, i, a les grades hi van assistir més de 500 persones.

En un ambient festiu i de gran alegria, es rebien amb aplaudiments cadascun dels joves, les joves i infants, que trepitjaven la gespa.

Antonio González, president del Club Futbol Montblanc:

Tres equips femenins, aquesta nova temporada

González, en una entrevista concedida a ràdio Montblanc, ha fet especial menció al fet que, enguany, hi ha tres equips femenins i destaca el fet que, quan ell va començar la seva tasca en el Club montblanquí, ara fa sis anys, no n’hi havia cap.

Bons auguris pel primer equip

El president ha fet una bona previsió pel primer equip, per a aquesta temporada. Tot i que els montblanquins van baixar a Tercera Catalana, aquest any, el González ressalta que dels tres partits jugats, han tingut tres victòries. I, tot i que els agradaria molt pujar a Primera, ressalta que l’important, és “jugar i passar-ho bé”.

Augment del nombre d’equips per la forta demanda de jugadors i jugadores

Héctor González, coordinador de Futbol 7 al CFMontblanc, ens ha explicat que enguany, degut a la forta demanda en les inscripcions a l’Escola de Futbol, moltes categories s’han hagut de doblar. És el cas del Futbol 7, que enguany té tres equips més, així com un nou cadet femení, un nou prebenjamí i s’han doblat els benjamins i alebins:

Entre els assistents s’hi va trobar, també, Carme Pallàs, presidenta del Consell Comarcal, qui va definir el Club com un “exemple d’entitat cohesionadora dels joves de la nostra comarca”. I en remarcava que, enguany hi ha “més equips, més noies, més planter”.

Els membres del consistori també van fer-hi acte de presència.

Homenatge i agraïments

A banda de la presentació dels equips, durant l’esdeveniment també es va retre homentage a Epi Mestre, redactor de la Nova Conca, recentment difunt.

A mes, també va tenir lloc un agraïment especial a Isidre Fabra pel seu treball de visibilització de la campanya del Joc Net #jocnetcfmontblanc. L’acte no va passar per alt agrair als coordinadors, a les entrenadores, als entrenadors i al fisioterapeuta la seva feina per tal que l’engranatge de l’escola de futbol giri al voltant dels valors del Club.

Presentació CFMontblanc 2022-2023
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook