Oficina de turisme

Més de 800 visites entre setmana a les muralles

Montblanc treu profit a les seves muralles, i augmenta de forma significativa el nombre de visitants.

Montblanc treu profit a les seves muralles, i augmenta de forma significativa el nombre de visitants.

Aquest juliol i agost les muralles han obert les seves portes per a visites sense guia entre setmana. Aquest proposta de l’oficina de turisme ha tingut tan bona acollida que, només durant el mes de juliol, mig miler de persones han visitat aquest espectacular monument. Comptant també l’inici d’agost han estat més de 800 els visitants. El factor climàtic ha estat decisiu en les visites, i s’ha notat un major nombre de visitants els dies de menys calor o ennuvolats.

Les visites nocturnes també estan tenint una bona acollida, que es poden realitzar els divendres a les deu de la nit. Aquest tipus de visita guiada ofereix un ambient especial, més recollit i amb una il·luminació única. Els dimecres les visites en francès han fet efecte crida a un bon nombre de turistes, que han triplicat l’afluència respecte l’any passat.

Es pot fer de dilluns a divendres d’11 del matí fins a les 2 del migdia. El preu és de 3€ per als majors de 14 anys, d’1,5€ per als joves de 7 a 13 anys i gratuït per als menors de 6 anys.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp