Ràdio Montblanc

Miquel Iceta presenta Juanma Cabello com a candidat del PSC a Montblanc

El partit recupera una candidatura a la vila, després de no presentar-se fa quatre anys

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha participat aquest dissabte a Montblanc a la presentació de Juanma Cabello com a candidat socialista a l’alcaldia de Montblanc. Ho ha fet en un acte que el partit ha organitzat a la sala de les Corts Catalanes del Claustre de Sant Francesc, amb la presència també de membres de la candidatura i de la diputada del PSC al Parlament, Rosa Maria Ibarra.

Iceta ha agraït la feina feta per l’agrupació local del partit que ha aconseguit, després de quatre anys, recuperar una candidatura del PSC a Montblanc. També ha aprofitat l’acte per demanar el vot pel PSC a les eleccions generals del proper 28 d’abril. Ha destacat que “Montblanc havia de tenir una candidatura socialista. Teníem una assignatura pendent, fa quatre anys no va ser possible i ara si, estem molt contents”, diu Iceta.

El candidat a l’alcaldia, Juanma Cabello, ha destacat que “em presento perquè sóc dels que penso que si vols que les coses canviïn, t’hi has d’implicar”. “Em presento perquè vull un Montblanc que brilli, per ser un exemple de convivència, de respecte i de cohesió, on tinguin lloc totes les opinions i les idees”, ha destacat, afegint que “em presento com opció de canvi”. Cabello s’ha mostrat crític amb la gestió de la construcció de la piscina coberta de l’Ajuntament i també ha criticat la compra del poble vell de Prenafeta. També ha mostrat dubtes sobre la implantació del sistema de recollida porta a porta a Montblanc, assegurant que “creiem que s’ha de buscar una alternativa, no és compatible amb la feina de la gent”.

L’acte l’ha presentat Juan Molina, exregidor a l’Ajuntament que s’ha incorporat ara a la llista del PSC per les properes eleccions. Ha destacat en el seu discurs que “amb el PSC una part de Montblanc que no és independentista es veurà representat a l’Ajuntament” i ha criticat que l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, “utilitzi les institucions per fer política”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp