Ajuntament de Montblanc

Montbanc invertirà 79.500 euros en la millora del pavelló municipal

Es preveu que les obres, que serviran per millorar el parquet, acabin aquest estiu

L’Ajuntament de Montblanc invertirà aquest any prop de 80.000 euros en la millora del pavelló municipal. Les obres permetran millorar, sobretot, el parquet, que està molt degradat, a banda d’altres actuacions que es volen fer.

El pressupost de licitació dels treballs és de 79.538,73 euros, i en aquests moments, es troba en període de presentació d’ofertes. Les obres tindran lloc en els propers mesos, de manera que no afecti la intensa activitat esportiva que té lloc a final de temporada. Es preveu que estiguin plenament acabades a l’estiu.

Pel que fa a les obres que es realitzaran al parquet, aquestes consistiran en la reparació i substitució de llistons i cantoneres malmesos per l’ús regular, així com el rebaixament, poliment i posterior envernissat de tota la superfície de parquet de competició.

Després de deu anys de la seva inauguració, algunes zones presentaven deficiències evidents i això estava dificultat la pràctica de l’esport i de qualsevol altres activitat. Un cop polit i envernissat, es procedirà al repintat de les línies de joc corresponents a les diferents modalitats esportives que es disputen al pavelló municipal, de manera que es recuperarà la plena polivalència del pavelló.

La resta d’obres consistiran en l’ampliació de les grades, la reparació del sistema de ventilació, millora de l’escomesa elèctrica i l’obertura d’una segona sortida d’emergència.

Amb aquesta millora es completarà el conjunt de millores que l’Ajuntament de Montblanc ha impulsat els darrers anys per posar al dia els diferents equipaments esportius del municipi.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp