Montblanc acollirà aquest diumenge la XXV Copa Tarragona d’escacs amb 250 participants

Hi haurà una cinquantena d'equips de les comarques de Tarragona

Montblanc serà la seu aquest proper diumenge 15 de gener de la XXV edició de la Copa Tarragona d’escacs. El pavelló del Casal Montblanquí acollirà la competició, que comptarà amb la participació dels 250 millors escaquistes de les comarques de Tarragona, entre titulars i suplents. Un nombre molt alt d’escaquistes que esdevindrà el rècord absolut de participants en aquest torneig.

La primera ronda començarà a les 9:30h del matí al pavelló del Casal Montblanquí i es jugaran quatre partides. Després de dinar, a les 4 de la tarda, es rependrà la competició amb quatre rondes més. En total es jugaran vuit rondes en una competició per equips.

Totes les partides es jugaran amb 15 minuts per jugadors més 5 segons d’increment per cada jugada. Hi haurà 50 equips d’arreu de la demarcació de Tarragona, vinguts d’Amposta, Cambrils, Riudoms, Constantí, Duesaigües, Gandesa, l’Hospitalet de l’Infant, La Selva del Camp, el Vendrell, Reus, Roquetes, Santa Coloma, Valls i, com a locals, dos equips de Montblanc.

Com a àrbrites de la competició hi haurà dos montblanquins: Gumersind Maseras del Club Escacs Valls i Bejamí Heras del Club Escacs Montblanc.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook