Josep Ardila

Montblanc acollirà l’Acampada Jove fins al 2019

L'Ajuntament i l'organització del festival han renovat el conveni per quatre anys més

Montblanc serà la seu de l’Acampada Jove quatre anys més. L’organització del festival i l’Ajuntament de Montblanc han signat aquest dilluns el conveni perquè el municipi aculli l’esdeveniment fins l’any 2019.

D’aquesta manera, Montblanc es convertirà en el municipi que més anys haurà acollit l’Acampada Jove, agafant el relleu d’Arbúcies, que fins ara era el municipi on s’havia celebrat més edicions. Enguany serà el vuitè any que l’Acampada Jove es celebri a Montblanc. El director de l’Acampada Jove, Gerard Gómez del Moral, ha destacat la bona acollida que fa Montblanc al festival i ha destacat que “estem molt contents de poder renovar novament el conveni i tornar a celebrar el festival a la vila”.

La de l’any passat va ser l’edició més participativa, fet que va col·lapsar pràcticament les zones d’acampada del festival. Enguany, l’organització i l’Ajuntament ja estan treballant per poder millorar les zones d’acampada i ampliar-les si el recinte ho permet-

El festival tindrà lloc a la vila del 14 al 16 de juliol i s’espera, com l’any passat, una gran quantitat de joves d’arreu del país. Enguany es vol incidir en la millora de la seguretat al recinte del festival, com ha explicat l’alcalde, Josep Andreu, destacant que “es vol millorar tot l’entorn del Sindicat i la zona de les vies del tren”.

L’organització de l’Acampada Jove donarà a conèixer els propers dies els grups que formaran el cartell d’aquesta edició.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp