Ràdio Montblanc

Montblanc acull aquest diumenge l’estrena d’una obra que parla sobre el procés escrita per Howard Blake

El concert s'emmarca en les actuacions que el reconegut compositor anglès està fent en el context del seu 80è aniversari

L’església de Santa Maria de Montblanc serà aquest diumenge a la tarda, a les 18.30h l’escenari de l’estrena d’una composició feta pel reconegut compositor anglès Howard Blake. Es tracta de “La meva terra”, una obra que parla sobre Catalunya i el Procés. Serà interpretada per l’actor Jaume Comas, la fomració Liverpool String Quartet, la soprano Ana Puche i la flautista Nèlia Sanxis.

Aquesta interpretació s’emmarca en la celebració del vuitantè aniversari de Howard Blake. Als 80 anys, encara composa i és per això que el músic va decidir organitar tot un seguit de concerts a ciutats d’arreu d’Europa. En el cas de Catalunya, va decidir escriure sobre el procés amb aquesta obra, La meva terra. Dijous ja es va poder veure a les Borges del Camp, avui passa per la Selva del Camp, i aquest diumenge Montblanc acollirà l’acte central.

Howard Blake és el creador d’aclamades partitures orquestrals, com les de la pel·lícula de Flash Gordon, de 1980, i en que va comptar amb la col·laboració de Queen. A més, també ha estat nominat als Oscar pel seu treball a The Snowman.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp