Montblanc acull el Fòrum d’Escoles Verdes de la Conca, l’Alt Camp i el Tarragonès

Hi participen 150 persones de 25 escoles del territori

Montblanc acull aquest dilluns el Fòrum d’Escoles Verdes de la Conca de Barberà, l’Alt Camp i el Tarragonès. Hi participen 150 persones de 25 escoles de primària del territori. Es tracta de la trobada més multitudinària de totes les que es faran a les comarques de Tarragona.

La de Montblanc, a més, és especial perquè just fa tres anys, el 13 de març de 2020, s’havia de celebrar una trobada a Montblanc que la pandèmia va obligar a cancel·lar. I la d’aquest dilluns és la primera presencial des de llavors.

Imma Piñas, coordinadora de Cel Rogent, explica que fa tres anys la trobada ja s’havia de celebrar a Montblanc

La trobada reuneix mestres i alumnes i l’objectiu és que les escoles intercanviïn experiències en matèria de sostenibilitat i medi ambient. De fet, han celebrat un mercat d’experiències on cada centre ha explicat un projecte que realitzen en el marc del programa Escoles Verdes.

Imma Piñas, coordinadora de Cel Rogent, equip que coordina les Escoles Verdes del territori

Després de les activitats del matí, els alumnes participants s’organitzaran per grups i realitzaran una acció festiva per treballar i reflexionar sobre els objectius i l’abast de les accions que es fan a cada centre. De cada grup en sortiran cartells i un manifest que es llegirà a la tarda, en un acte de cloenda a la plaça Major de Montblanc.

Des de la coordinació del programa Escoles Verdes destaquen que tots els projectes es treballen molt amb els alumnes.

Piñas destaca que es va un treball molt col·laboratiu a cada centre

Les escoles de Montblanc han participat aquest dilluns al Fòrum d’Escoles Verdes, així com altres centres de la Conca de Barberà. L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, ha estat l’encarregat de donar-los la benvinguda.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook