Montblanc acull l’entrega dels Premis 2 per 4 d’havaneres aquest diumenge

El programa 'Habana vieja' de Ràdio Montblanc rebrà un dels premis

Montblanc acollirà aquest diumenge l’entrega dels Premis 2 per 4 de la fundació Ernest Morató, que reconeixen la feina i la trajectòria de músics, compositors, grups, empreses i institucions públiques i privades en favor de l’havanera.

Es farà a Montblanc ja que un dels premiats és el programa ‘Habana vieja, havaneres a peu de muralla’ de Ràdio Montblanc. Un guardó que rebran Pere Domènech, Gerard Moreno i Jordi Margalef, components del grup Habana Vieja i presentadors i editors del programa. L’espai, en antena en diverses etapes des del 2017, fins i tot ha publicat un llibre amb els guions del programa.

Entre els premiats, també hi ha Carles Casanovas Rigall, compositor, lletrista i intèrpret d’havaneres. És membre dels grups Ventijol, Llops de Mar i Port Bo, del qual va anunciar la seva retirada l’any 2021, i és autor de les lletres d’algunes de les havaneres més populars. I també Irineu Ferrer Serras, que va integrar-se com a baríton del grup Port Bo l’any 1979 i n’ha estat membre fins al 2021, quan va anunciar la seva retirada dels escenaris.

L’acte, que començarà a partir de dos quarts de dotze del matí a la Sala de les Corts Catalanes del claustre de Sant Francesc, comptarà amb la participació d’Indira Ferrer-Morató, soprano, i Antoni Mas, pianista i compositor, el trio de violí, violoncel i piano de Maya Sevilla, Romina Sevilla i Gerard Moreno i el grup Habana vieja.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp