La Tarda

Montblanc acull una trobada de les ràdios locals que fem cada dia ‘La Tarda’

Hi van participar una trentena de persones

Montblanc va acollir, aquest passat dissabte, una trobada dels companys de diverses ràdios locals de tot Catalunya que cada dia fem el programa ‘La Tarda’, que podeu escoltar en antena de 4 a 7 de la tarda. La de dissabte va ser la primera trobada itinerant dels periodistes de les ràdios locals que van el programa, i es va fer a Montblanc.

La jornada va començar al migdia, amb una visita guiada al centre històric de la vila, i es va acabar amb una dinar, que va servir també per analitzar i millorar el programa, que realitzen una vintena d’emissores locals del país. A la trobada hi van participar companys de Mataró Ràdio, d’EMUN FM, de Ràdio Sant Sadurní, de Cugat.cat, de Ràdio Silenci, de Ràdio Arenys, d’Altafulla Ràdio, de Ràdio Castellar del Vallès, de Ràdio Banyeres o de Ràdio Sant Hilari, a més de l’equip sencer del programa i d’alguns dels directius de La Xarxa. En total, prop d’una trentena de companys de diverses ràdios locals que compartim el programa cada tarda.

‘La Tarda’, presentada per Marina Romero, és un programa diari que s’emet de 4 a 7 i que posa la mirada en tot allò que passa al món local. La gran particularitat del programa és que el realitzem una vintena d’emissores de tot Catalunya, creant una autèntica xarxa de comunicació. Ràdio Montblanc hi participa des de la passada temporada, amb continguts d’interès de Montblanc i la Conca de Barberà.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp