Montblanc adjudica les obres de rehabilitació de l’entorn del Pont Vell

La licitació de les obres del pont de Bolovi ha quedat deserta i l'Ajuntament estudia ara com resoldre-ho

El ple de l’Ajuntament de Montblanc celebrat aquest dimecres va aprovar, per unanimitat, l’adjudicació de les obres de millora del Pont Vell i tot en seu entorn, afectat per la riuada al Francolí del 2019.

Unes obres que començaran en les properes setmanes i que tenen un pressupost d’1,6 milions d’euros. Pel seu elevat cost, és necessari que el tràmit s’aprovi en sessió plenària.

Aquests treballs formen part del paquet d’accions previstes per dur a terme la reconstrucció dels danys causats per l’aiguat del 2019 amb un pressupost global de 3,2 milions d’euros, dels quals, ara mateix s’estan executant la reposició dels ferms de la N-240, l’arranjament dels danys de la vorera situada al Raval de Santa Anna, la construcció d’un mur de contenció a la rotonda i també d’un mur a la carretera d’Artesa de Segre.  

Pel que fa al Molí del Pas, just aquest dijous començarà el procés per adjudicar l’obra, mentre que la licitació de l’obra per refer el pont de Bolovi ha quedat deserta. L’augment del preu dels materials ha fet que cap empresa s’hi hagi presentat, i ara l’Ajuntament estudia com resoldre-ho. 

Josep Andreu, alcalde de Montblanc
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp