Montblanc amplia l’aparcament del cementiri municipal

El cementiri municipal ampliar horaris per Tots Sants

L’Ajuntament de Montblanc ha desenvolupat les obres d’ampliació de l’aparcament situat al costat del cementiri municipal. Els treballs han comportant la millora de l’entorn del cementiri “donant resposta a una de les necessitats que hem detectat des del govern durant els darrers anys” apuntava el regidor d’Obres, Santi Porta.

Les obres, que s’han executat durant els darrers dies, estaran totalment enllestides coincidint amb la celebració de la festivitat de Tots Sants, que és l’època de màxima afluència al cementiri.

D’altra banda, aquests treballs es sumen a la intervenció de consolidació, millora i neteja de la façana principal del cementiri, que s’ha dut a terme durant les darreres setmanes en unes obres que han anat a càrrec dels operaris dels Serveis Tècnics Municipals.

Ampliació d’horaris per Tots Sants

Coincidint amb la celebració de la festivitat de Tots Sants, el Cementiri Municipal romandrà obert tots els dies fins dimarts 1 de novembre inclòs, en horari ininterromput des de les 9 del matí a les 6 de la tarda.
D’altra banda, el proper dimarts 1 de novembre a dos quarts d’una del migdia i al cementiri municipal, tindrà lloc el recital de música pel record amb la interpretació de peces de Mozart, Shubert, Rodoreda, Bach, Albinoni o Haendel, entre d’altres.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook