Montblanc aprova definitivament el projecte  d’urbanització de Logis Montblanc

Amb aquest tràmit aprovat, l'any vinent es podrà licitar la construcció dels treballs

L’Ajuntament de Montblanc ha aprovat, en una junta de govern celebrada aquest dimecres, el projecte definitiu corresponent a la urbanització de Logis Montblanc, la nova zona industrial de la vila, que acollirà les instal·lacions de la Ciutat Logística de Bon Preu.

El projecte impulsat per Bon Preu preveu, en la primera fase, la creació de dos magatzems; el de productes secs ,que tindrà una superfície de 26.500 metres quadrats i el magatzem de frescos, amb una superfície de 12.600 metres quadrats.

L’aprovació definitiva recull els informes emesos des del Ministerio de Transportes y Mobilidad Urbana; Adif; el Departament de Cultura de la Generalitat, la direcció general de Bombers de la Generalitat, Protecció Civil, Aigües de Montblanc, Telefònica, Fecsa-Endesa i Naturgy. Segons un comunicat de l’Ajuntament “d’aquesta manera es preveu que el desenvolupament urbanístic d’aquest espai s’executarà amb la màxima cura i preservació de l’entorn, així com seguint les indicacions establertes per les administracions i organismes que hi estan implicats”.

A partir de la publicació i exposició pública final del procediment administratiu es preveu que, a principis de l’any vinent, tingui lloc la licitació dels treballs de construcció que, en la primera fase, compten amb un pressupost de licitació de gairebé 17 milions d’euros i un termini d’execució de les obres d’urbanització d’un any i mig.

Ciutat Logística de Bon Preu

L’impuls del projecte d’urbanització de Logis Montblanc dona resposta al projecte constructiu de la Ciutat Logística que Bon Preu projecta a la vila. La primera fase, que té un termini d’execució i posada en marxa superior als dos anys, contempla una inversió de 97,8 milions d’euros, la creació de 300 llocs de treball, la construcció de 39.100 metres quadrats edificats i un moviment de 25 milions de caixes o unitats.

La projecció final del projecte de Ciutat Logística de Bon Preu a Montblanc contempla una inversió total de 204 milions d’euros, la creació de 900 llocs de treball i la construcció de magatzem de secs i de frescos ocupant una superfície total de 103.600 metres quadrats.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook