Colla infantial Dimonis de Montblanc

Montblanc celebra Sant Joan amb l’arribada de la Flama del Canigó i la pujada a l’ermita

Aquest dimarts a la tarda també hi haurà un correfoc infantil

Montblanc celebrarà, aquest dimarts, la revetlla de Sant Joan amb l’arribada de la Flama del Canigó, un dels actes més tradicionals del calendari festiu català.

La flama del Canigó arribarà a Montblanc a les 8 del vespre al portal de Sant Antoni. Des d’allà, es farà un recorregut fins a la plaça Major, on es farà la rebuda i es llegirà el missatge 2015. També hi actuarà la Coral Flor de Lis de Montblanc. Després, hi haurà el correfoc infantil pels carrers del centre històric, amb la participació dels Diables Infantils Muralles de Foc, la colla infantil dels Dimonis de Montblanc i el Drac Petit de Montblanc. Un correfoc que començarà i acabarà a la plaça Major.

L’endemà, dia de Sant Joan, hi haurà la tradicional pujada a Sant Joan, organitzada pel Club Atlètic Montblanc. Concretament es farà la 23a pujada i la 16a caminada. La pujada, que serà competitiva, sortirà de la plaça Major a les 9 del matí i farà un recorregut de 9,3 quilòmetres amb final a l’ermita de Sant Joan. Els participants a la caminada sortiran a dos quarts de vuit del matí.

Un cop a Sant Joan, es farà l’entrega de premis, una missa, esmorzar popular, el Ball de Sant Joan pels bastoners presents a l’acte, ballada de sardanes i es canviarà, com ja és tradicional, la senyera del mirador.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp