Ràdio Montblanc

Montblanc celebrarà el Dia Mundial de l’activitat física amb diverses activitats

L'objectiu es fomentar la pràctica esportiva entre tots els públics

Montblanc celebrarà el Dia Mundial de l’activitat física, que tindrà lloc el proper dissabte 6 d’abril. Per commemorar aquesta jornada, l’àrea d’esports de l’Ajuntament ha organitzat diverses activitats relacionades amb l’esport i l’activitat física, adreçada especialment als més joves del municipi.

El gruix d’activitats tindrà lloc el dia abans, el divendres 5 d’abril, amb la participació dels alumnes de sisè de primària de les escoles de Montblanc. A la zona esportiva es faran diverses activitats esportives entre les 9:30 i les 12:15 del matí. També es farà una masterclass de zumba al pavelló municipal de 9:30 a 10:30h. El mateix divendres a la tarda, a les 17:30h, tindrà lloc una masterclass de d’aeròbic al pavelló municipal. Es tracta d’un acte gratuït i obert a tothom.

Els actes continuaran el divendres 12 d’abril amb la presentació del llibre ‘Dream Team’ del periodista esportiu Jordi Rovirosa. El llibre es presentarà a les 8 del vespre a la sala d’actes del Museu Comarcal. L’acte s’emmarca en la celebració dels 50 anys del Club Bàsquet Montblanc.

La darrera activitat també tindrà lloc el divendres 12 d’abril, quan es durà a terme un entrenament de reconeixement del recorregut de la cursa de fons a l’ermita de Sant Josep que tindrà lloc el dimecres 1 de maig. L’activitat es farà a les 19:45 del vespre durant una hora i anirà a càrrec de Xavi Garcia. L’entrenament l’organitza el Club Atlètic Montblanc i també està obert a tothom.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp