Montblanc celebrarà la Setmana de la Natura del 23 al 29 de maig

Es faran dues activitats ambientals

Montblanc se suma a la Setmana de la Natura que s’organitza a nivell de Catalunya del 23 al 29 de maig. En aquest marc, s’han organitzat dues activitats ambientals. La primera serà la presentació del llibre de la periodista de TV3 Cori Calero: «Si el cel es tornés vermell. El canvi climàtic, conèixer-lo per combatre’l». Aquest acte tindrà lloc el dissabte 28 de maig a les 19 h al Museu Comarcal de la Conca de Barberà.

Cori Calero és periodista de TV3 i divulgadora científica, especialitzada en periodisme ambiental i en canvi climàtic. Recentment ha publicat el llibre “Si el cel es tornés vermell. El canvi climàtic, conèixer-lo per combatre’l”, on parla sobre l’escalfament global i els seus efectes per poder actuar en conseqüència.

La segona activitat serà «Jornada de descoberta de la natura, amb tast de productes de la Conca de Barbera», el diumenge 29 de maig a les 9 del matí on amb l’acompanyament de diferents naturalistes, es participarà en l’observació i recerca de la flora i fauna de la Vall de Montblanc i entorns de Sant Josep.

Aquesta una activitat de ciència ciutadana que pretén posar de manifest la importància de la preservació i dels valors de la biodiversitat de l’entorn. A continuació, les persones participants podran gaudir d’una tast de productes de proximitat de la Conca de Barberà. Aquesta activitat serà gratuïta, apte per a tota la família, però amb reserva prèvia a: mediambient@montblanc.cat

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook