Montblanc comença a commemorar els 20 anys de Terrània amb un vídeo del festival

S'hi recullen testimonis de ceramistes i imatges del festival

El Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc, Terrània, celebrarà enguany els seus 20 anys d’història. L’Oficina de Turisme comença a commemorar les dues dècades de vida del certamen amb un vídeo promocional.

L’objectiu del vídeo és presentar Terrània a partir de l’opinió que se n’han fet al llarg del temps els ceramistes i els professionals vinculats a la ceràmica a Catalunya. 

El vídeo ha estat realitzat per Víctor Torija i es va encarregar abans de la darrera edició del festival. D’aquell moment són els talls de veu que s’hi encadenen. A banda de les persones que hi intervenen, s’hi pot veure una mostra dels elements essencials del festival: l’espai d’exposició i venda, els tallers on prenen part els visitants, les exposicions, les demostracions, etc. 

L’objectiu del vídeo és que sigui un reflex del món de l’artesania en general i la ceràmica en particular que demanen temps i dedicació per obtenir resultats de qualitat. També és el segell de Terrània, un festival que es prepara d’una edició a l’altra amb molts mesos d’antelació.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook