Jordina Moix

Montblanc comença la jornada electoral amb normalitat

Els quatre candidats a l'alcaldia ja han votat aquest matí

La jornada electoral es desenvolupa amb normalitat a Montblanc. Les 9 meses electorals s’han constituït aquest matí amb total normalitat, i des de primera hora que el col·legi Les Muralles de Montblanc, seu de la jornada electoral, és un anar i venir de gent.

També han exercit ja el seu dret a vot els quatre candidats a l’alcaldia de Montblanc. Josep Andreu, d’Agrupament Catalanista de Montblanc, ha demanat una alta participació i ha recordat que “també votem a les eleccions europees, on tenim presos i exiliats polítics”.

El candidats de Junts per Montblanc, Marc Vinya, també ha votat ja aquest matí. Ho ha fet per primera vegada com a alcaldable de la seva formació. Vinya ha demanat una alta participació. “És un dia molt important per decidir el futur de Montblanc”.

Toni Gutiérrez, candidat de la FIC, també ha votat aquest matí. Ho ha fet per segona vegada com a candidat a l’alcaldia per la seva formació. “Fa quatre anys més de 2.000 persones es van quedar a casa, esperem que enguany vinguin i hi hagi una alta participació”

El candidat del PSC, Juanma Cabello, que actualment no té representació al consistori, també ha votat aquest matí. Ha estat, de fet, el més matiner, passades les 9. També ha demanat que hi hagi una alta participació.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp