Oficina de Turisme Montblanc

Montblanc commemora els 15 anys dels Guies i l’Oficina de Turisme

Aquest divendres també s'entregaran els carnets als nous guies

Montblanc celebrarà, aquest divendres, els 15 anys de l’Oficina de Turisme i de l’Associació de Guies. L’acte es farà a les 7 de la tarda a la sala de les Corts Catalanes al Claustre de Sant Francesc, i també servirà per fer el lliurament de les acreditacions de la cinquena promoció de Guies de Montblanc.

El curs d’aquesta edició va començar al gener, i cop acabada la fase formativa i fetes les avaluacions, Montblanc comptarà amb tretze nous guies turístics, que rebran el seu carnet i s’incorporaran a les tasques habituals d’acompanyar visitants i col·laborar en l’organització d’esdeveniments.

Serà un dels actes que s’emmarquen en la commemoració dels 15 anys de l’Oficina de Turisme de Montblanc i de l’associació de Guies de Montblanc. És per això que s’aprofitarà per fer un breu repàs de l’activitat desenvolupada fins ara i, molt especialment, es mirarà al futur amb la presentació del nou material de promoció de les visites guiades. Es tracta d’un nou disseny de fullets turístics i d’un display que també s’aplicarà al web, i d’un vídeo promocional de 2 minuts que s’estrenarà en aquest acte i que s’espera poder-lo fer viral a través de les xarxes socials. El vídeo promocional es va gravar fa uns mesos i mostra, en imatges, com són les visites guiades a la vila.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp