Ràdio Montblanc

Montblanc critica la gestió de la Generalitat de les ajudes per la riuada

L'alcalde lamenta que encara no hagin arribat els diners

L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, va carregar aquest dimecres durament contra la Generalitat pel no cobrament de les ajudes destinades a pal·liar els efectes de la riuada de l’octubre del 2019.

A finals de l’any passat l’Estat ja va transferir els diners a la Generalitat i ara és aquesta qui ha de repartir les ajudes entre els municipis afectats pel temporal Glòria i per la riuada de l’octubre del 2019, un tota de 35 milions d’euros.

Andreu va criticar que la Generalitat, que és qui ara té la responsabilitat, ho tingui encara encallat. A més, va ser crític amb els terminis, ja que ssegura que “estarem dos anys tramitant les ajudes i després haurem de fer les obres en sis mesos”, deia Andreu.

Assegura que obres com el Pont de Bolovi o del Molí del Pas s’han de fer a l’estiu, quan baixa poca aigua al riu, i no a l’octubre quan hi ha més risc de riuada.

A Montblanc li corresponen uns 3 milions d’euros per arreglar tota l’entorn del Pont Vell i també la resta de ponts afectats pel temporal.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp