Ràdio Montblanc

Montblanc dóna el tret de sortida a la campanya electoral

Els quatre candidats a l'alcaldia han fet aquest dijous la tradicional enganxada de cartells

Montblanc ha donat aquest dijous el tret de sortida a la campanya electoral. Les quatre formacions que es presenten a les eleccions han fet la tradicional enganxada de cartells a la plaça Major. L’ajuntment ha habilitat una desena de punts on les formacions polítiques podran penjar els seus cartells.

Agrupament Catalanista de Montblanc, Convergència i Unió, la FiC i la CUP han enganxat els primers cartells de campanya, que arrenca aquest divendres i s’allargarà fins el dia 22. Dels quatre candidats, tres es presenten per primera vegada com a caps de llista a les eleccions. És el cas de Cesc Viñas de CiU, Toni Gutiérrez de la FIC i Laura Aluja de la CUP.

Els caps de llista han enganxat els cartells acompanyats de molts dels membres de les seves candidatures, en un ambient de cordialitat i complicitat.

A partir d’aquest divendres, les formacions tenen quinze dies per explicar el seu programa electoral i les propostes pel Montblanc del futur als ciutadans de la vila.

Programació especial a Ràdio Montblanc
Amb l’inici de la campanya, Ràdio Montblanc també comença una programació especial. Des d’aquest divendres es podran escoltar els espais de propaganda electoral, i la setmana vinent, cada dia a les 11 del matí, les entrevistes als quatre candidats a l’alcaldia.

El dissabte 16 de maig es farà el debat electoral al Claustre de Sant Francesc a les 12 del migdia, amb els quatre caps de llista. El debat es podrà escoltar en directe a la ràdio i es podrà per veure en vídeo a laConcaDiari.cat.

Durant la campanya, els informatius de l’emissora faran un seguiment especial dels partits i dels actes de campanya. I el dia 24 es farà una programació especial per seguir en directe les votacions i els resultats.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp